Hareskov

cand.psych.aut

Stinne

Stinne er uddannet psykolog og efterfølgende autoriseret af Psykolognævnet (cand.psych.aut.) og har mere end 15 års terapeutisk erfaring. Hun er efteruddannet i både mentaliseringsbaserede, systemiske og kognitive behandlingsmetoder og har en bred erfaring med behandling af både voksne og par samt børn, unge og deres familier.
Stinne har særlig viden om familiedannelse og behandling af efterfødselsreaktioner. Derudover har hun lang arbejdserfaring fra både børne- og ungdomspsykiatrien samt skole- og dagbehandlingsområdet med solid viden om unge med autismespektrum-forstyrrelser.

cand.psych.aut

Dion

Dion er uddannet psykolog i 2004 og efterfølgende autoriseret af Psykolognævnet (cand.psych.aut). Han er desuden uddannet diplomøkonom (HD), og er certificeret i en række psykologiske test og profilanalyser.
Dion er en erfaren terapeut (for voksne og par) og en kyndig supervisor, bl.a. for psykologer, der ønsker autorisation. Dions terapeutiske arbejde baserer sig bl.a. på en kognitiv, adfærds- og løsningsorienteret tilgang samt “ACT”-principperne. Dion har desuden stor erfaring med arbejdsrelaterede udfordringer, såsom stress, udbrændthed, samarbejdsproblemer, og han har udgivet en række artikler og bøger indenfor området.